Ukategorisert

Litt lite garn…

Er mulig dere har sett at jeg har litt lite garn inne, og selv om det kan virke som det så selger jeg ikke ut for å slutte med Merino Extra Fine.. Det er rett og slett vanskelig å få tak i det nå. DROPS har ikke inne nå de heller, og noen av fargene har jeg ventet på siden februar. Det er ganske fortvilende, både for meg og dere, men det kommer!
Har fått bekreftet at de venter at omtrent alle farger skal være inne om to uker, og da tar det kun en dag eller to før jeg har det hos meg.

Det jeg derimot ikke skal føre lenger er Paris Uni Colour og Paris Recycled Denim. Kommer til å ha kjempesalg på det snart, for å gjøre plass på lageret til mer Baby Merino i fremtiden. Kan være jeg tar in andre garn typer også i fremtiden, kom gjerne med ønsker om det er noe spesielt du ønsker at jeg har i butikken min 🙂

Send meg gjerne en e-post om du har et ønske, eller om du vil bestille garn for å sørge for å få det garnet du ønsker deg. For når jeg endelig får det inn igjen, kan det være det fort forsvinner fra butikken.

e-post: mette@troffelgris.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.